duminică, octombrie 1, 2023
Teatrul Elisabeta Bucuresti

Spectacolul Nevasta mea e suvaneza : Teatrul Elisabeta Bucuresti

Regie: Puiu Serban
Tip spectacol: comedie
Durata: 1h 30 min
Distributie:
Patricia: Laila Abdel Hafiz
Cristophe: Vlad Linta
Jean-Luc: Dorin Enache
Nathalie: Maria Magdalena Tapu

Pret Bilet: 35 lei

Sinopsis
Reteta unei experiente inedite: peste 200 grame de parfum interbelic se presar 100 grame de arome imbietoare ale preparatelor culinare ale unui chef bucatar iscusit. Se amesteca bine pana ce se obtine un produs omogen urmand ca apoi acesta sa fie asezonat cu portii serioase de rasete copioase si cu talentul si vitalitatea unor actori desavarsiti. Plating-ul va fi conceput conform ultimelor tendinte ale teatrului independent.

V-am facut pofta nu-i asa? Restaurant Elisabeta preia initiativa si invita, intr-un spatiu neconventional, toti “gurmanzii” de teatru sa se infrupte din preparatele sale atat gastronomice cat si culturale in cadrul unui concept inedit, « Pofta de Teatru ».

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/ bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere!

Joi, 10 octombrie, de la ora 20:00, va invitam la prima productie teatrala marca Restaurant Elisabeta din cadrul conceptului, „Pofta de teatru”. Aceasta comedie moderna a fost un real succes in Franta, Germania, Spania chiar si in Mexic, unde a ridicat spectatorii in picioare dornici sa recompenseze interpretarea actorilor cu ropote de aplauze.

“O poveste de dragoste fara o cearta sanatoasa, nu e o poveste de dragoste”.
Cu totii avem prietenii aia doi care s-au logodit si-acum stau toata ziua lugu-lugu, alintandu-se de-ti creste si tie glicemia. Iubire, iubire, dar ce-i mult strica. Sunteti de acord?
Va invitam la noi la cina sa va convingem ca cearta e buna la casa omului.
Noi suntem de parere ca cearta este chiar samburele, nucleul pasional si erotic pe care se cladeste o relatie. Este…ce sa mai… un dar de la Dumnezeu. Avem cuplul iubaret (Nathalie si Jean-Luc), cuplul certaret (Patricia si Christophe) si multa salata pentru toata lumea prezenta.
Veniti de vedeti cum giugiuleala se transforma-n cearta si cearta-n giugiuleala. Asta pentru ca, nu-i asa, viata este doar o adunatura de contradictii si mereu ne vom invarti in acelasi cerc.
Haideti in cercul nostru vicios si pasional!
Promitem ca dupa spectacol o sa va vina cheful sa va certati cu partenera/partenerul. Impacarea este inclusa in pret.

Daca vreti sa stiti de ce piesa se intituleaza “Nevasta mea e suvaneza” si nu “Cina ratata”, va invitam sa aflati lacomedie marca Restaurant Elisabeta de joi, 10 octombrie, de la ora 20:00 in cadrul conceptului “Pofta de teatru”.