joi, noiembrie 30, 2023
Teatrul Excelsior Bucuresti

Spectacolul Departe de casa : Teatrul Excelsior Bucuresti

7 decembrie, Sala „Ion Lucian”, ora 19:00 (PREMIERĂ)
15 decembrie, Sala „Ion Lucian”, ora 18:00

Bilet – preț unic: 35 lei
Durata: 1h
Spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani

Departe de casă este un spectacol de musical original, 100% românesc, produs de Acting Dream Musical Theater în parteneriat cu Teatrul EXCELSIOR București și interpretat exclusiv de actorii Academiei de musical Acting Dream Academy.
Departe de casă este o poveste despre copilărie, despre jucăriile dintr-un supermarket care prind viață datorită fetiței Alina, rătăcită printre ele. Alina va descoperi printre prietenele ei jucăriile o lume fantastică și reală, totodată, care o va ajuta să se cunoască și să prețuiască ceea ce are. Răsturnările de situații sunt comice și dezarmante, dar și pline de emoție în același timp.
Se cântă despre iubire și despre adevăratele valori ale vieții, iar frumusețea umană este ridicată la rang de virtute. Pentru a doua oară, după musicalul Cartea Junglei, publicul va putea urmări un musical interpretat exclusiv de copii, asemeni celor de pe Broadway. Departe de casă este un show cu muzică live, bazat pe un scenariu creat de Eduard Petru Jighirgiu, compozitorul și regizorul musicalului Cartea Junglei.

Regia, scenariul și muzica originală: Eduard Petru Jighirgiu
Asistență regie: Adriana Drăguț Jighirgiu
Coregrafia: Edi Stancu
Scenografia (decorul și costumele) – Adina Gherghiceanu & Anca Pancu
Vocal Coach: Claudia Măru Hanghiuc
Video & Lighting Design: Cristi Niculescu & Costel Baciu
Graphic Design – Aurel Asanache
Interpretează actorii Academiei de musical Acting Dream Academy: Ioana Codorean, Maria Codorean, David Petru Jighirgiu, Mara Bogdan, Mihai Dobrică, Patricia Enache, Robert Stancu, Sofia Firoiu, Eva Pietroiu, David Enache.

Bilet – preț unic: 35 lei
Durata: 1h
Spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 5 ani