joi, februarie 29, 2024
Teatrul Elisabeta Bucuresti

Capcana pentru un barbat casatorit : Teatrul Elisabeta Bucuresti

Vineri, 23 aprilie, ora 20:30 (GMT+2)
Spectacolul va fi difuzat LIVE pe www.4stream.ro

Regie: Serban Puiu
Scenografie: Andrei Radut
Costume: Roxana Radut
Tip spectacol: comedie politista
Durata: 2h 15min

Distributie:
Comisarul: Lucian Ghimisi
Daniel Corban: Stefan Pavel
Florence: Alexandra Velniciuc
Domnisoara Berton: Raluca Ghervan
Preotul Maxim: Alexandru Prica
La Merluche: Cristian Boeriu
Gardieni: Vlad Ianus, Iulian Balan
Domnisoara Marcelle: Maria Magdalena Tapu

Pret bilet : 43 Lei

Sinopsis

Gratie textului plin de umor si mister al acestei piese, veti calatori in Franta secolului al XIX-lea, in superba statiune montana Chamonix, unde veti descoperi o situatie incurcata.

Un sot confuz si o sotie disparuta (si nu prea!), un preot suspect si o infirmiera indiscreta, un pictor vagabond si un comisar de politie excentric sunt personajele ale caror actiuni ciudate va vor tine lipit de ecran, mai bine de doua ore, in aceasta reusita comedie politista.

Piesa “Capcana pentru un barbat casatorit” are toate ingredientele secrete ale  unei comedii de succes care s-a bucurat inca de la inceput de aplauze pe marile scene pariziene si, mai apoi, in intreaga lume.

Iar regizorul Puiu Serban va ofera sansa de a descoperi aceasta piesa si de a afla adevarul din spatele indiciilor strecurate de autor în poveste. Indiferent de concluzia voastra, finalul va va lasa cu gura cascata.

În plus, jocul inspirat al actorilor Lucian Ghimisi, Stefan Pavel, Alexandra Velniciuc, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianus, Iulian Balan si Maria Magdalena Tapu, va va introduce perfect in atmosfera acestei comedii politiste plina de tensiune, emotie si suspans.

Va promitem ca veti fi fascinati, surprinsi, socati si veti rade cu lacrimi!

Dacă apreciezi acest site, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like.